Proslava jubileja škole Penguin English

Izvestilac: Danijela Veljković

Koktel koji je upriličen povodom 20 godina rada Škole Penguin English bio je prilika da se okupimo, proslavimo zajedničke uspehe i zahvalimo svim učenicima, roditeljima, profesorima, donatorima, volonterima, saradnicima i prijateljima na dugogodišnjem poverenju i podršci.

U svečanom delu programa okupljenim zvanicama obratile su se Marija Pejatović, predsednica Udruženja škola stranih jezika YALS, Jelena Savić, predstavnica Britanskog saveta i Danijela Nenica Veljković, osnivač i direktor Škole stranih jezika Penguin English. Kratke recitale na engleskom jeziku kazivale su učenice Minja Simić i Anđelija Stevanović, a „Letnju serenadu“, u pratnji pijanistkinje Nede Aleksić, otpevala je nekadašnja učenica naše škole, mlada profesorka engleskog jezika i već uspešna operska pevačica, Ana Petrović.

Na kraju svečanog programa, koji je vodila glumica Narodnog pozorišta u Somboru, Ivana Jovanović, na bini su se okupili svi tičeri koji su protekle dve decenije znanjem, ljubavlju i zalaganjem garantovali kvalitet nastave i dali ogroman doprinos uspešnom razvoju naše škole. Nakon što su najmlađi polaznici na scenu izneli rođendansku tortu, goste je nesvakidašnjim i kvalitetnim repertoarom zabavljao Trio PopArt.

Srećni smo, ponosni i veoma zahvalni što se na proslavi 20-godišnjice naše Školice okupio tako značajan broj divnih ljudi i dragih prijatelja koji su nam ulepšali jubilej i dali ogroman podstrek za dalji rad.