12. YALS-ov interni seminar u školi Hello i ispraćaj Toni O’Brajena

Izveštava Milada Ševa

U subotu , 29.maja odrzan je skup na kojem su  clanice Udruzenja Yals  kao i dve skole u pripremi pridruzivanja Udruzenju, ispratile velikog prijatelja Yals-a, direktora Britanskog saveta Toni O’Brajena uz prisustvo njegove supruge Jolande.

Skup je odrzan u skoli „Hello!“ koja je tom prilikom proslavila  20 godina svog postojanja. Takodje je odrzana i godisnja skupstina Yals-a gde smo pricali sa Ljubomirom Vasojevićem i Džonatanom Pendlberijem o toku postupka prijema dve nove skole, Blackbird iz Cacka i Sunshine iz Borce. Skup je protekao u izuzetno prijatnoj i prijateljskoj atmosferi.

Dve radionice: “Rad sa decom sa specifičnim ponašanjem” I “Sve što ste oduvek želeli da znate o pisanju a još uvek se ustručavate da pitate”, koje su pripremile tri profesorke iz skole Hello, Tijana Spasic, Sanja Vasiljevic i Ivana De Safaria, bile su takodje veoma dobro primljene i pohvaljene kao korisna razmena iskustava nastavnika sa problemima koje imaju sa decom sa specificnim ponasanjem i pri evaluaciji pismenih radova za FCE i CAE ispite.