www.oxfordschoolkrusevac.com
oxfordschoolks@yahoo.com
Trg Kosturnica 16A1/5, 37000 Kruševac
Kraljevačka 24, 36210 Vrnjačka Banja
Telefon: 064 054 80 80

Škola stranih jezika Oxford School osnovana je 1998. godine i od tada uspešno organizuje kurseve stranih jezika za decu i odrasle.

U prijatnom ambijentu škole, vođeni timom predavača, mladih ali iskusnih filologa i pedagoga, entuzijasta koji svoje znanje i predavačko umeće neprestano usavršavaju pohađanjem stručnih seminara i praćenjem inovacija u nastavi, uz korišćenje najsavremenijih metoda rada i literaturu renomiranih svetskih izdavača, redovna testiranja, redovno izveštavanje o dolascima, izradi domaćih zadataka i uspehu polaznika na testiranjima, organizovanje dopunske i dodatne nastave, brojne vannastavne aktivnosti koje ubrajaju različite kreativne radionice, proslave, kvizove, svečana uručenja diploma, javne časove, predstave i sl., korišćenje bogate biblioteke za dalje usavršavanje jezika,  naši polaznici stiču aktivno znanje jezika kojim mogu da ostvare kvalitetnu komunikaciju i upoznaju se sa kulturama zemalja u kojima je jezik koji uče u zvaničnoj upotrebi.

ZA DECU, škola organizuje standardne tečajeve, a kao registrovani pripremni centar Cambridge univerziteta, i pripremne tečajeve za polaganje ispita iz engleskog kao stranog jezika za medjunarodno priznate Cambridge diplome svih nivoa. Škola je višegodišnji partner Britanskog saveta i članica je Addvantage programa British Council-a.

ZA ODRASLE, škola organizuje standardne tečajeve, specijalizovane tečajeve (tečajeve poslovnog jezika, za turizam i sl.), a kao registrovani pripremni centar Cambridge univerziteta, i pripremne tečajeve za polaganje ispita iz engleskog kao stranog jezika za međunarodno priznate Cambridge diplome. Škola vrši pripremu kandidata i za druge međunarodno priznate ispite iz engleskog jezika: IELTS/TOEFL. Takođe, škola organizuje i pripremne tečajeve za polaganje međunarodno priznatih ispita iz nemačkog kao stranog jezika na svim nivoima (od A1 do C2).