www.lingva.com
lingva@lingva.com

Vlade Danilovića 40/1, 14000 Valjevo
014 290 460, 065 2290 460

Osnovana: 1990

Akreditovana članica YALS-a

Opšti i specijalizovani kursevi engleskog i nemačkog za sve nivoe i uzraste

Priprema za Kembridž ispite za decu, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL I GETE ispite

Stručni prevodi i usluge sudskog prevodioca

 

Nastavna filozofija Lingve se temelji na kombinaciji lične pažnje male škole sa podučavanjem visokog kvaliteta u malim grupama.

Na pravom kursu sa LINGVOM

  • Prva privatna škola u Valjevu, koja je prokrčila novi put u nastavi engleskog jezika.
  • Preko 30 godina iskustva
  • Programi kurseva i testiranje za omladinu i odrasle su prilagođeni nivoima preporučenim u Zajedničkom evropskom okviru.
  • Kvalifikovani profesori engleskog i nemačkog
  • Nastava se bazira na najsavremenijim metodama komunikativnog i humanističkog pristupa uz integrisanje novih tehnologija i sa posebnim naglaskom na razvijanju veština 21. veka: kritičkog razmišljanja, rešavanja problema i saradnje.
  • U nastavne programe su uključeni multimedijalni projekti u savremeno opremljenom ICT centru koji pored PC kompjutera uključuje i interaktivnu belu tablu. U nastavi se koristi i specijalni LEGO® Education Story Starter set sa StoryVisualizer softverom čiji je cilj kreativno građenje priča i izveštaja na stranim jezicima. Za izuzetne rezultate u primeni ovih resursa, Lingva je nagrađena specijalnom nagradom izdavačke kuće Kreativni centar u 18. januara 2018.
  • Integrisani sistem testiranja i ocenjivanja počev od dijagnostičkog i međufaznih testova do završnih ispita.
  • Polaznici koji polože završni ispit dobijaju sertifikate o postignuću.
  • Održavanje profesionalnih standarda kroz redovnu inspekciju nastave, upravljanja školom i prostora od strane YALS-a (Udruženja škola stranih jezika Srbije) i nezavisnih inspektora.

Pouzdane usluge prevođenja

30 godina iskustva, uključujući neposrednu obuku u inostranim kompanijama. Visoka stručnost u privredno-poslovnom prevođenju vezanom za projektni inženjering, mašinstvo, elektrotehniku, elektroniku, tehnologiju, saobraćaj, poljoprivredu i prehrambenu industriju, kao i društvene, političke i kulturne aktivnosti.

Reference

Naši korisnici usluga su, između ostalih: Gradska uprava Grada Valjevo, Regionalna prvredna komora, Nacionalna služba za zapošljavanje, HK KRUŠIK, Direkcija za urbanizam i građevinsko zemljište, Elektroistok, Kolubarski okrug, Javno komunalno preduzeće Valjevo,  Dunav osiguranje  kao i brojne privatne firme (Elektrovolt, Gate, Key, Stanojević, Urban Technics i dr.).