Oxford School Kruševac / Vrnjačka Banja

www.oxfordschoolkrusevac.com
oxfordschoolks@yahoo.com
Trg Kosturnica 16 A1/5, 37000 Kruševac
Ulica Nesvrstanih zemalja 5, 37000 Kruševac
TC Robna Kuća, Lokal 25, 36210 Vrnjačka Banja
037 443 019, 064 386 2090, 064 054 80 80

Škola stranih jezika Oxford School osnovana je 1998. godine i od tada uspešno organizuje kurseve engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog i španskog jezika za decu i odrasle.

oxford-school-krusevac-3

U prijatnom ambijentu škole, vođeni timom predavača, mladih ali iskusnih filologa i pedagoga, entuzijasta koji svoje znanje i predavačko umeće neprestano usavršavaju pohađanjem stručnih seminara i praćenjem inovacija u nastavi, uz korišćenje najsavremenijih metoda rada i literaturu renomiranih svetskih izdavača, redovna testiranja, korišćenje lap top računara najnovije generacije u nastavi, redovno izveštavanje o dolascima, izradi domaćih zadataka i uspehu polaznika na testiranjima, organizovanje dopunske i dodatne nastave, brojne vannastavne aktivnosti koje ubrajaju različite kreativne radionice, proslave, kvizove, svečana uručenja diploma, javne časove, predstave i sl., korišćenje bogate biblioteke za dalje usavršavanje jezika,  naši polaznici stiču aktivno znanje jezika kojim mogu da ostvare kvalitetnu komunikaciju i upoznaju se sa kulturama zemalja u kojima je jezik koji uče u zvaničnoj upotrebi.

oxford-school-krusevac-2

ZA DECU, škola organizuje standardne tečajeve, a kao registrovani pripremni centar Cambridge univerziteta, i pripremne tečajeve za polaganje ispita iz engleskog kao stranog jezika za medjunarodno priznate Cambridge diplome svih nivoa. Škola je višegodišnji partner Britanskog saveta i članica je Addvantage programa British Council-a.

oxford-school-krusevac-1

ZA ODRASLE, škola organizuje standardne tečajeve, specijalizovane tečajeve (tečajeve poslovnog ili medicinskog jezika i sl.), a kao registrovani pripremni centar Cambridge univerziteta, i pripremne tečajeve za polaganje ispita iz engleskog kao stranog jezika za međunarodno priznate Cambridge diplome. Takođe, škola organizuje i pripremne tečajeve za polaganje međunarodno priznatih ispita iz nemačkog kao stranog jezika na svim nivoima (od A1 do C2). Takođe, škola pruža i sve vrste PREVODILAČKIH USLUGA.oxford-school-krusevac-5oxford-school-krusevac-4