Hello!

hellocup@eunet.rs
Partizanske avijacije 25, 11000 Beograd
011 214 5299, 011 318 6628, 063 833 3431

Osnovana: 1995

Vrste tečajeva: svi nivoi i uzrasti

Naša škola je osnovana 1995. godine a 1999. udružila se sa grupom profesionalnih, odgovornih i pouzdanih privatnih škola u želji da osnujemo Udruženje nazvano YALS koje će garantovati ove naše standarde.

Kao nastavnik i pedagoški savetnik s dugogodišnjim iskustvom u nastavi engleskog jezika želela sam da osnujem školu u kojoj će učenje biti razonoda, uživanje i odmor; mesto gde će znanje biti potreba i želja a ne prinuda i nametnuta obaveza. Želela sam takođe da stvorim tim prvoklasnog nastavnog osoblja koji će umeti da komunicira i uspešno podstiče komunikaciju kod drugih.

naši đaci

Prostor od 5 prijatnih učionica i hodnika bio je idealan za male grupe od 4-8 polaznika da se osećaju kao kod svoje kuće. Dakle počeli smo sa radom i nismo se pokajali. Prolazili smo kroz razne faze prilagođavanja i menjanja svesni činjenice da je podučavanje proces koji zahteva potpunu predanost i konstantno usavršavanje.

Trudimo se da grupe budu usaglašene prema nivoima znanja i prema uzrastu a radimo sa svim uzrastima počevši od 5 godina pa sve do doba u kojem ljudi žele da uče jer nikada nije kasno za usavršavanje.

Većina naših polaznika želi da poboljša svoj strani jezik da bi bolje pričali, čitali ili pisali. Neki međutim žele da se pripremaju za Cambridge ispite PET, First Certificate, Advanced, Proficiency, kao i ispite IELTS i TOEFL tako da organizujemo kurseve i za te ispite.

Pre par godina počeli smo s podučavanjem italijanskog, španskog, francuskog i nemačkog jezika a spremni smo da uvedemo i ostale jezike po potrebi.

Zadovoljni smo saradnjom s našim polaznicima. U stalnom smo kontaktu s roditeljima mlađih đaka i trudimo se da ih stalno obaveštavamo o njihovom napretku, pohađanju časova, domaćim zadacima, projektima i naravno o problemima ukoliko ih ima.

Naši kursevi počinju oko 15.septembra i prvi semestar traje 15 nedelja. Drugi semestar počinje oko 15. februara i takođe se završava za 15 nedelja. Prema tome kursevi traju 30 nedelja i baziraju se na 60, 90 ili 120 časova godišnje i u zavisnosti od toga polaznici imaju 2, 3 ili 4 časa nastave nedeljno.

Već duži niz godina uspešno organizujemo kurseve engleskog jezika u Velikoj Britaniji, u Londonu, Oksfordu i Bormutu sa King’s Colleges i Regent School i naša saradnja i zajednička organizacija kurseva pokazale su se izuzetno uspešnim.

Našu školu je lako naći na Novom Beogradu. Nalazi se na drugom spratu iznad jedine pošte na Bežanijskoj kosi a autobusi koji voze do škole su 65, 75, 76 i 82. Ako želite da stupite u kontakt sa nama možete da se javite na tel/fax 318 6628 ili 214 5299 kao i e-mail hellocup@eunet.rs. Takođe možete da zakažete razgovor s direktorkom ili bilo kojim drugim članom naseg osoblja.

Uz srdačan pozdrav „Hello!“ d.o.o. Škola stranih jezika